Winst en verlies voor Waterwijk in oefensessie.

ASC Waterwijk heeft afgelopen week twee duels afgewerkt in de oefencampagne. 

Donderdag wist men in het toernooi bij IVV met 2-0 te winnen van Fortuna Wormerveer. In dit duel hadden de Almeerders meer goals moeten maken gezien de mogelijkheden. Uiteindelijk ging men er met de winst vandoor.

2e helft niet gespeeld.

De tweede wedstrijd in dit toernooi was zaterdag en speelde men tegen AFC. Het duel begon even later gezien AFC op het tijdstip van spelen nog even het kleedlokaal op zocht terwijl de afspraak was direct te beginnen. Vanaf de aftrap zat AFC beter in de wedstrijd en nam dan ook in het eerste kwartier een 1-0 voorsprong. Waterwijk wilde wel maar was niet in de beste vorm en profiteerde AFC in de eerste helft en maakte de 2-0. Hierna wel wat mogelijkheden voor Waterwijk maar goals bleven uit. Soms waren er ook wat irritaties aan beiden kanten en ging de rust met een voorsprong voor AFC in. Doordat de spelers van beide partijen niet lekker de kleedkamer opzochten besloot men uiteindelijk de tweede helft maar niet te spelen en was de wedstrijd klaar.

Waterwijk-trainer Ben Vis had dit duel zeker anders voorgesteld en vond het jammer dat het duel maar 45 minuten duurde.

Komend weekend begint de bekercompetitie en start Waterwijk zaterdag thuis tegen sv Hoofddorp. aanvang is 17.00 uur

Geschreven door