Derde bekerronde voor Almeerse voetbalclubs.

Zaterdag alweer de derde bekerronde voor de districtsbeker voor de voetbalamateurs. Kunnen de clubs zich plaatsen voor de volgende ronde of vallen er clubs af. 

Voor ASC Waterwijk is het zeker mogelijk om door te gaan als Koninklijke HFC op bezoek komt. Bij winst zal men mogelijk de volgende ronde halen. Bij Waterwijk is men positief gestemd over de afloop.

Voor SC Buitenboys hetzelfde verhaal ook hier zijn er zeker kansen maar winst is dan wel een must en met AFC als tegenstander wordt dit nog een aardige klus. De selectie van trainer Mark Steur is vol vertrouwen voor een goed resultaat.

FC Almere zal tegen Ankaraspor ook moeten winnen om nog een mogelijkheid te hebben om de volgende ronde te bereiken. Na een nederlaag en een overwinning zal deze tegenstander verslagen moeten worden. Of men daartoe in staat is zal moeten blijken.

Forza Almere treedt aan op eigen complex tegen Odijk en heeft nog wel een kansje maar ook hier zal men moeten winnen. Ook deze Almeerse club ziet het zitten om de winst naar zich toe te trekken.

Het zou mooi zijn als al deze Almeerse clubs een ronde verder komen. We gaan de wedstrijden volgen en komen later met verslagen hiervan!

Geschreven door