Geen beker vervolg voor FC Almere maar wel knappe overwinning.

FC Almere heeft voor de beker de tweede overwinning op rij geboekt. Met een klinkende 6-1 winst werd Ankaraspor naar huis gestuurd. Helaas was het niet genoeg om een ronde verder te komen omdat de Volewijckers alle drie duels wist te winnen en gaan zij door.

Leuk duel.

De jonge ploeg van FC Almere heeft een mooie prestatie geleverd en wist maar liefst zes keer het net te vinden. Vanaf het begin was het een leuk duel om te zien en waren er kansen voor beiden teams. In de 8e minuut wist Almere de score te openen, Sherwan Mustafa was de maker hiervan: 1-0. Ankaraspor was ook geregeld voor het Almere-doel te vinden maar Diego Vos speelde deze middag een uitstekende wedstrijd en hield de gasten van het scoren af. Na een half uur spel verdubbelde Almere de voorsprong en was Mustafa weer de doelpuntenmaker:2-0. Nog voor de rust waren de gasten dicht bij de aansluitingstreffer maar Almere-doelman Diego Vos wist met een safe dit te voorkomen.

Snelle goal.

Na de rust was het snel 3-0 voor de thuisclub en liep de tegenstander steeds achter de feiten aan. Er waren wel wat mogelijkheden voor Ankaraspor maar de ploeg van Sandor Augustijn speelde een goede wedstrijd en wist later de stand verder op te voeren nadat de gasten eerste nog tegen hadden gescoord. Het werd uiteindelijk 6-1 maar was later niet genoeg om door te gaan in de beker.

Trainer Sandor Augustijn was wel tevreden met het vertoonde spel maar er waren zeker nog punten die verbeterd moeten worden, “ en daar zal ik komende week met de groep aan gaan werken.” aldus de coach die komende zaterdag aan de competitie begint met een thuisduel tegen sv Baarn waar de oefenmeester eerder ook al eens trainer was.

Geschreven door