Pittig bekerduel tussen FC Aalsmeer en ASC Waterwijk.

Het is ASC Waterwijk niet gelukt om bij FC Aalsmeer de tweede bekerzege te behalen. De thuisclub wist in dit duel eenmaal tot scoren te komen en Waterwijk verzuimde dat deze middag. Later in de wedstrijd nog een opstootje tussen beide partijen maar kon het duel gewoon verder gaan.

Pittige duels.

Het werd aan de Beethovenlaan een stevig duel tussen beide teams die elkaar vorig seizoen ook al ontmoette. In eerste instantie werd het een vrij gelijkopgaand duel met de eerste helft wat kansen over en weer. In de eerste helft werd dan ook niet gescoord.

Forse overtreding.

In het tweede bedrijf ging het er heel anders aan toe, er waren diverse harde charges en liep bij vlagen  de emotie hoog op. Bij een flinke sliding van een Waterwijk-speler op een Aalsmeer-speler waren er aan de zijlijn wat opstootjes maar uiteindelijk ging het duel gewoon weer door. Voor Aalsmeer was Mike Dam de man die het enige doelpunt van de wedstrijd maakte en hiermee zijn team de overwinning bezorgde. Waterwijk kreeg later in de tweede helft nog wel wat kansjes maar het bleef bij deze stand en kan Aalsmeer komende zaterdag tegen Hoofddorp bij winst de volgende ronde behalen. Waterwijk krijgt dan Kon. HFC op bezoek en kan bij winst ook doorgaan.

Foto: Jaap Maars.

Geschreven door