FC Almere kan Aalsmeer niet verrassen.

Het is Fc Almere in de zaterdag tweede klasse  niet gelukt om punten over te houden aan het duel met Aalsmeer. De ploeg was wel wat completer maar moest na negentig minuten toch haar meerdere erkennen. Het duel eindigde uiteindelijk in 4-0 voor de thuisclub.

Uit een vrije schop van Aalsmeer kwam de eerste tegentreffer voor de Almeerders.  De 2-0 was krijgertje voor Aalsmeer toen men balverlies leed en probeerde dit te herstellen was het Mitchel Smit die zijn eigen doelman passeerde. Hierna wel wat mogelijkheden voor Almere maar die waren schaars. De rust ging met 2-0 in.

Attent.

Na de rust veranderde er niet veel wel een paar kansjes voor Almere maar de goals bleven ook nu weer uit. Aan de andere kant was doelman Nordin Vermeulen een paar keer attent dus geen goal voor de thuisclub. Het werd ook nog 3-0 met een afstandsschot en de 4-0 kon Vermeulen de bal niet klemmen en maakte Aalsmeer daar dankbaar gebruik hiervan. Hier bleef het bij en blijft Almere op de onderste plek van de tweede klasse A. 

foto: FC Aalsmeer.

Geschreven door