Zaal X nieuw concept in Kunstlinie

Op 23 september gaat in de Kunstlinie Zaal X van start. Dat is een nieuwe plek in het theater waar jongeren een vrijplaats krijgen.

Zaal X onderscheidt zich door geen traditioneel theater te bieden. Het moet een plek zijn waar kunst en cultuur samengaan met een clubsetting of een ‘chille zondagochtend’.

In zaal X gaat het niet om het passief tot je nemen van een voorstelling, het is zoveel meer. Het is de vibe, het is met elkaar. Het is een ontmoetingsplek met live muziek, talks en theater. Verwacht geen klassieke tribune, maar een losse sfeer, intieme zitjes en een bar.

Start jouw weekend in zaal X. Met een borrel, met je vrienden. Maar ook met de rebranding van het anarchisme, een apocalyptische paaldansopera of acid house. Altijd hedendaags, altijd on point.

Zaal X is een initiatief van de Kunstlinie en de Almeerse theatergroepen BonteHond en Suburbia.

Tijdens de openingsavond is er een combinatie van “circus en drag, bezaaid met humor en nooit eerder geziene skills en moves”. Mila V verzorgt een optreden waarin ze je meeneemt in een eigen wereld vol verschillende karakters en emotionele acid pop beats. En DJ Sandy laat je dansen op de muzikale ’90’s en ’20’s.

Geschreven door