Gesproken nieuws bij Omroep Almere steeds vaker beluisterd

Steeds vaker wordt het gesproken nieuws beluisterd blijkt uit de maandcijfers. In het begin maakten alleen mensen met een zichtbeperking gebruik van deze module, maar blijkt nu ook andere luisteraars. Makkelijk terwijl u aan het werk bent even luisteren of er wat is gebeurt. Wij krijgen vaker complimenten dat we deze service lokaal aanbieden.

Sinds kort staan er buiten de standaard berichten zoals het lokale nieuws en weer, landelijk nieuws en de headlines, ook andere items online.

Zo ook politieke informatie, ingesproken door de journalisten van Almere Deze Week, Robert Mienstra en Marcel Beijer. Zij zijn elke week aanwezig op de politieke markt en brengen live verslag uit.. Straks ook diverse interviews vanaf het stadhuis of andere locaties met diverse onderwerpen.

Ook worden steeds meer nieuwsberichten live ingesproken door vrijwilligers. Die staan onder het artikel geplakt maar zijn ook te beluisteren in de gesproken nieuws module. Het team is uitgebreid met Martine Hiltman. Zij is bezig met de opleiding stemacteur.

Bezoek dagelijks de module https://omroepalmere.nl/gesproken-nieuws/ en blijf op de hoogste van het belangrijkste nieuws uit uw stad. of klik op de groene tegel Nieuws uit Almere

Vindt u het ook leuk om uw stem te lenen en berichten in te spreken, neem dan contact op met hrm@omroepalmere.nl en wordt u uitgenodigd voor een test.

Omroep Almere de omroep voor Almere en Omstreken

Almere – Jouw Stad – Jouw Nieuws – Jouw Muziek – OmroepAlmere.nl

Geschreven door