Gloednieuwe Etos in Almere Poort

Voortaan kunnen inwoners van Almere Poort terecht bij een Etos in hun eigen buurt. Vandaag opende de gloednieuwe winkel om 13:00 uur de deuren. De Etos zit in de hal van de Albert Heijn aan de Olivier van Noortstraat 32, in het Columbuskwartier. De winkel is van franchisenemer familie Bun die hiermee hun allereerste Etos opent.

Etos Almere Poort biedt een gevarieerd assortiment, met voor elke portemonnee een ruime keuze. Er zijn producten voor de gezondheid zoals vitamines en supplementen, voor de dagelijkse verzorging en van alles voor de baby. Op de fraaie beautyafdeling vinden klanten altijd volop inspiratie. Overal hangen tips voor een compleet andere look en medewerkers laten via een snelle touch up zien hoe je zelf een product kunt toepassen. Betalen gaat eenvoudig: je kunt de aankopen ook zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. 

Decembersfeer

In de Etos is de decembersfeer al duidelijk merkbaar, met bijzondere cadeausets en andere leuke artikelen. Uiteraard worden alle cadeaus meteen feestelijk ingepakt. Etos Almere Poort is open van maandag tot en met zaterdag van 8:30 tot 20:00 en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Geschreven door