Lesley Vlieger scoort drie keer voor ASC Waterwijk in duel met Geinoord

Waterwijk heeft zich zaterdag gedeeltelijk hersteld van de nederlaag een week geleden tegen Buitenboys.

Tegen Geinoord Nieuwegein scoorde spits Lesley Vlieger drie maal en de gelijkmaker viel pas vier minuten voor tijd.

Hard werken

In een rommelig duel heeft Waterwijk in de slotfase toch nog een punt weten over te houden aan het duel met Geinoord. Twee hardwerkende ploegen streden in dit duel voor elke meter en waren er uiteindelijk zes doelpunten te noteren. In de 20e minuut namen de gasten de leiding: 0-1 maar in de 30e minuut wist Waterwijk weer op gelijke hoogte te komen, Lesley Vlieger liet de aanhang van Waterwijk juichen: 1-1. Voor de rust nog wel wat kansen voor beiden teams maar de 1-1 werd  de ruststand.

Half dozijn goals

In het tweede bedrijf kwam Waterwijk weer door Vlieger op voorsprong maar dat duurde niet lang en scoorde Geinoord de gelijkmaker:2-2. Het bleef hierna een wedstrijd wat alle kanten op kon maar scoren bleek voor beide partijen nog niet aan de orde. Totdat de bezoekers in de 78e minuut toch op voorsprong kwamen: 2-3 en Waterwijk weer achter de feiten aan liep.

De ploeg van trainer Ben Vis zette nog eens even aan en kon alweer Lesley Vlieger scoren voor zijn team, een mooie actie van invaller Raichel St.Luce die een perfecte voorzet gaf op Vlieger en hij zijn derde goal van de wedstrijd kon maken: 3-3.

Het had in dit duel ook net zo goed 6-6 kunnen worden waren de woorden van Ben Vis die komende wedstrijd op bezoek gaat bij sv Maarssen dat Buitenboys met 0-8 versloeg.