Getuigen gezocht poging straatroof in Stad

Op donderdagmiddag is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot straatroof in de Divertimentostraat in Muziekwijk. Hierbij raakte de man gewond aan zijn hoofd. De dader ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof.

De 64-jarige man liep rond 16.45 uur ’s middags in het Beatrixpark, onder de Muziekdreef door, in de richting van de Divertimentostraat. Vlak voor de Rapsodiebrug kwam hem een man tegemoet lopen. De man bedreigde hem zonder aanleiding met een vuurwapen en vraagt om geld. Daarna sloeg hij het slachtoffer meerdere keren op zijn hoofd. Toen hij geen geld kreeg, rende de dader er snel zonder buit vandoor richting de Divertimentostraat.
Het slachtoffer is later in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Signalement verdachte

  • Man
  • Donkere huidskleur
  • Slank postuur
  • Ongeveer tussen de 18 en 25 jaar oud
  • Tussen de 1.75 en 1.85 meter lang
  • Kort geknipt kapsel
  • Droeg een zwarte jas zonder capuchon, zwarte trui met capuchon (had de capuchon over zijn hoofd heen), zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen

Geschreven door