Succesvol urbanfestival naar Almere

Het strand van Almere is dit jaar op 15 juli het toneel voor het festival Oh my! Dat werd eerder in Amsterdam en Rotterdam gehouden.

Het festival richt zich op hiphop, R&B, house en aanverwante stijlen. Op het podium verschijnen zowel nationale als internationale artiesten. Op voorgaande edities waren er artiesten als Ronnie Flex, Broederliefde, Sevn Alias, Wiz Khalifa, Trey Songs, T-Pain en Boef te zien.

Belangrijke reden om naar Almere te verhuizen is de groei van het festival. Bij voorgaande edities in Amsterdam kwam zo’n 35.000 mensen naar het urban-festival. Alleen mensen vanaf 18 jaar worden toegelaten.

Eerder waren er al plannen om Oh My! in Almere te houden. Die evenementen werden vanwege corona afgelast. De line-up van het festival is nog niet bekend gemaakt. De kaartverkoop begint op 23 januari. (archieffoto)

Geschreven door