Week van de Poëzie

Op 26 januari start de week van de Poëzie. Het thema dit jaar is Vriendschap. Wat betekent dat voor jou?

Voor velen betekent vriendschap: elkaar steunen, samen lachen, naar elkaar luisteren, samen dingen ondernemen en elkaar inspireren. Kortom, vriendschap geeft vorm aan wie jij bent en wordt. Ook poëzie draagt bij aan wie jij bent. Gedichten helpen ons om vreugde en verdriet te delen en het maakt alledaagse momenten tastbaar en kostbaar.

Tijdens de week van de Poëzie is in Almere ook van alles te beleven. En niets is leuker dan samen met een vriend/vriendin hieraan deel te nemen. De Nieuwe Bibliotheek organiseert deze week 2 inspirerende activiteiten:

Wil je nieuwe technieken leren om een tekst te schrijven, van gedichten tot verhalen? Dan is de workshop Spraakwaterval zeer interessant voor jou. Ben je tevreden over je tekst? Draag die dan voor op 27 januari bij het Spraakwaterval Podium op 26 januari om 19.45 uur in De Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad.

Een Spoken Word-avond voor en door jongeren en jongvolwassenen met poëzie, verhalen en betekenisvolle rap en muziek. Almeerse artiesten treden op met hun eigen geschreven werk. Een mooie combinatie van semi-professionals en beginnende getalenteerde schrijvers. Ook de uitgelezen kans om de tekst die je de dag ervoor geschreven hebt, voor te dragen aan een enthousiast publiek! Dit kan op 27 januari om 19.45 uur in De Nieuwe Bibliotheek. Kosten: 2,50 euro.

Wil jij ook graag meedoen? Kijk op spraakwaterval.top

Geschreven door