Winnaar publieksprijs Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20

De finale van de Flevolandse Circulaire Innovatie Top 20 vond op 9 februari plaats bij De Rede in Dronten tijdens de Nationale Week van de Circulaire Economie.

De volledige top 20 kwam aan bod in korte fotocompilaties die de genomineerden zelf hadden ingestuurd. De vijf beste inzendingen kregen de ruimte om hun innovaties te pitchen, waarna de jury vragen kon stellen. Op basis daarvan is de uiteindelijke winnaar gekozen. Tijdens de uitzending kreeg het publiek en de kijkers thuis de kans om te stemmen en zo te beslissen over de publieksprijs. Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties.

Het Flevoziekenhuis heeft met trots de publieksprijs gewonnen! We zijn blij dat het publiek het belang van afval verwerking in de zorg ook ziet. Bedankt iedereen die heeft gestemd. Laten we vooral doorgaan met dit soort mooie ontwikkelingen, aldus de woordvoerder.

Geschreven door