Van Wijnen wordt partner van Stad & Natuur

Stad & Natuur bouwt aan een netwerk van partners uit het bedrijfsleven die de stad en natuur van Almere een warm hart toedragen. Van Wijnen heeft zich daar nu bij aangesloten en een partnerschap getekend met Stad & Natuur.

Van Wijnen is een innoverend bouwbedrijf dat ‘meer dan bouwen’ als levenswerk beschouwt, waarbij ze de ambitie hebben om sneller, schoner en meer circulair te bouwen. Een ambitie die heel goed aansluit bij de ambitie van Stad & Natuur. Met de verdere groei van Almere, wil Stad & Natuur meegroeien. Met meer locaties en activiteiten kan Stad & Natuur het publiek en de Almeerse scholen zoveel mogelijk verbinden met de groen-blauwe omgeving.

Toegankelijke natuurbeleving

Voor Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad voelt het partnerschap als een natuurlijke: “Als regionale ontwikkelaar en bouwer voelen we ons thuis in en betrokken bij de samenleving in Flevoland. Daarom willen we ons steentje bijdragen. Door partner te worden van Stad & Natuur bouwen we mee aan een nóg groener, duurzamer en gezonder Almere. Ik geniet zelf ook van de Almeerse natuur en we vinden het belangrijk dat natuurbeleving toegankelijk blijft voor alle Almeerders.”

Meer impact met partners

Jochgem van Dijk, accountmanager Stad & Natuur verwelkomt Van Wijnen met open armen: “We zijn erg blij dat Van Wijnen zich als partner aan Stad & Natuur wil verbinden. Door samenwerking kunnen wij meer impact creëren met het werk dat we doen voor de stad van de toekomst. Zo willen we graag aan de slag met thema’s uit de duurzaamheidsagenda en gaan we de Stad en Natuur bus verduurzamen. Partners zoals Van Wijnen maken deze plannen mede mogelijk. Met het partnerschap kan Van Wijnen ook invulling geven aan de Social Return On Investment die hoort bij aanbestedingen en opdrachten van de gemeente Almere. Op deze manier creëren we samen een win-winsituatie.”

Partnerprogramma

Stad & Natuur zoekt met haar partnerprogramma draagvlak bij en verbondenheid met het lokale en regionale bedrijfsleven. De ambitie van Stad & Natuur is om dé partner in de stad te zijn als het gaat om de groene, gezonde en duurzame stad. De drie Almeerse dieren van het partnerprogramma -de buizerd, bever en vos- staan elk symbool voor een deel van de Almeerse natuur. Meer over het partnerprogramma is te vinden op onze website: www.stadennatuur.nl/partner.

Geschreven door