Almere Toen | Buiten pop

In de serie Almere Toen hebben we een aflevering over het event Buiten pop.

Omroep Almere brengt wekelijks een aantal clips die soms terug gaan naar tien jaar geleden of maar twee jaar. We willen deze herinneringen onder uw aandacht brengen.

Richard Vierbergen, cameraman, producer heeft ons een groot deel van zijn werk beschikbaar gesteld. Daar zijn we hem zeer erkentelijk voor. Samen met Regina van Oorschot hebben ze veel werk gemaakt over Almere Buiten. Maar we hebben uiteraard ook veel ander werk die wij u gaan tonen.

Omroep Almere is een vrijwilligers organisatie zonder subsidie en werkt belangeloos voor onze stad. U komt ons overal tegen we zijn een echte stadsomroep. Zijn er voor de stad en zijn inwoners maken doelgroep programmas en voorzien radio, video en nieuws items.. Wilt u ons steunen, dan kunt u als donateur een klein bedrag storten. Gebruik onze ideal mogelijkheid op de home page.

Almere – Jouw Stad – Jouw Nieuws – Jouw Muziek – Omroepalmere.nl

Geschreven door