ASC Waterwijk wint ruim van Geinoord en lonkt naar 2e periodetitel

In de zaterdag 2e klasse B heeft Waterwijk de goede vorm van de laatste wedstrijden vast weten te houden. Dit keer wist men Geinoord van punten af te houden en scoorde zelf vijf keer. Door deze zege blijft men kanshebber voor de 2e periode.

Glibberig veld.

De twee teams kende een matige start, mede door het gladde veld kwamen er veel passes niet goed aan. Later in de eerste helft nam Waterwijk wel de leiding, een mooie dieptepass van Douwe Willemars bereikte Tim Klaasen-Bos die hierna fraai afrondde: 0-1.

Niet veel later was ook de 0-2 een feit toen Desmond Mensen Douwe Willemars bereikte en deze op miraculeuze wijze scoorde: 0-2. Later moest een speler van Geinoord met rood vertrekken toen hij Klaasen-Bos onreglementair vloerde.

Waterwijk heer en meester.

De tweede helft een veel beter Waterwijk wat de stand dan ook opvoerde, Peter van Dongen, Desmond Mensen en Lindo Pourchez scoorden allen nog eenmaal en was de 0-5 een feit. Door deze winst blijven de kansen groot om de tweede periode te winnen maar ook Victoria is in de race maar die heeft een wedstrijd meer gespeeld maar ook twee punten meer. Spanning dus nog genoeg in de slotfase van de competitie.

Komende wedstrijd krijgt Waterwijk bezoek van vv Maarssen dat Buitenboys met 4-1 versloeg.

archieffoto: Peter van Dongen scoorde eenmaal voor Waterwijk tegen Geinoord. Op deze foto speelde hij nog voor FC Almere.

Geschreven door