FC Almere wint belangrijke wedstrijd van Wasmeer

FC Almere heeft zaterdag op eigen veld goede zaken gedaan en versloeg tegenstander Wasmeer met 4-1. Makkelijk ging het  niet, maar uiteindelijk was de zege wel verdiend.

Al na drie minuten kwam de thuisploeg op 1-0 door Zoe Visser die met een schuiver de Wasmeer-goalie passeerde. Hierna een vrij gelijkopgaand duel met kansen voor beiden teams. Wasmeer kreeg later nog een aardige kans maar doelman Arno Copier loste dit goed op. In minuut 35 verdubbelde Almere de voorsprong toen Ruben Gertz Max Wolters in staat stelde te scoren. Nog voor de rust een mogelijkheid voor Wasmeer maar de rust ging in met 2-0.

Goede organisatie.

Na de rust een aandringend Wasmeer maar achterin bij Almere was de organisatie goed en nam men weer het initiatief maar steeds was de verdediging van de gasten attent en kwam Almere niet aan score toe. Aan de andere kant gebeurde dat echter wel toen achterin bij Almere een speler te veel ruimte gaf en kon Wasmeer de “aansluiter”scoren 2-1.

Later in de wedstrijd wisselde trainer Augustijn wat spelers en was het invaller Sharinda Jagroep die de 3-1 laag in het net joeg en Almere op een riante voorsprong stond. Hierna nog wel wat tegenstoten van de gasten maar toen diezelfde Sharinda Jagroep ook nog de 4-1 scoorde was het duel definitief beslist.Wasmeer bleef sportief strijden voor een beter resultaat maar aan de stand veranderde er niets meer en had FC Almere deze middag goede zaken gedaan.

Trainer Sandor Augustijn was dan ook trots op zijn ploeg en ziet zeker nog meer perspectief voor zijn team. Komende zaterdag speelt men het uitduel bij vv Hees.

[audio_player id=34179]

Geschreven door