Schamel puntje voor SC Buitenboys tegen sv Loosdrecht.

Tweedeklasser SC Buitenboys heeft niet de volle winst kunnen halen uit het duel met sv Loosdrecht. Het team van Dennis Verwer was over de hele wedstrijd gezien wel de betere ploeg maar verzuimde dit in doelpunten uit te drukken. Het bleef uiteindelijk 0-0.

Drie punten.

Het in degradatienood verkerende Buitenboys was deze middag vastbesloten om drie punten te gaan behalen. Tegenstander Loosdrecht had kennelijk ook deze gedachten, de ploeg gaf Buitenboys maar weinig kans en zag ook hun mogelijkheden stranden in schoonheid. Voor de rust bleef de 0-0 dan ook staan op het scorebord.

Slordig spel.

Na de pauze was Buitenboys bij vlagen meer aan de bal maar scoren bleek voor hen een te grote opgave. Slordig omgaan met de kansen leverde geen doelpunten op. Loosdrecht loerde op de counter maar slaagde er ook niet in om de bal achter de Buitenboys-doelman te krijgen. Uiteindelijk bleef deze bloedeloze 0-0 staan en had Buitenboys slechts een schamel puntje behaald en dat had men bij de Almeerders niet verwacht. De komende drie wedstrijden zullen in winst moeten worden omgezet zodat men dan de dans mogelijk nog kan ontspringen.

Komende wedstrijd moet men op bezoek bij DESTO dat voorlaatste staat met vier punten minder dan de Almeerders.

foto: Buitenboys trainer Dennis Verwer had tegen Loosdrecht meer punten verwacht.

Geschreven door