SV Loosdrecht speelt Waterwijk in blessuretijd naar nederlaag (2-4)

Op sportpark Rie Mastenbroek heeft ASC Waterwijk hun aanhang danig teleurgesteld. Het team van trainer Ben Vis moest na ruim negentig minuten de meerdere erkennen in de ploeg van Loosdrecht-trainer Cor van Garderen. Het werd uiteindelijk een duidelijke 2-4 nederlaag voor de Almeerders.

Fanatiek van start

De twee ploegen begonnen fanatiek aan dit duel en er deden al snel wat kansen voor maar verzilveren was er nog niet bij. In de 22e minuut gebeurde dat dan wel en was het de thuisclub wat scoorde :1-0. Loosdrecht vocht zich terug en kreeg meer balbezit en wist in de 33e minuut dan ook gelijk te maken El Jebli gaf Waterwijk-doelman Nordin Vermeulen geen schijn van kans. Waterwijk kwam voor de rust nog wel regelmatig voor het vijandelijke doel maar doelpunten bleven uit.

Van slag

In de tweede helft ging het vrij gelijk op maar de gasten gingen beter met de mogelijkheden om dan de Almeerders en was het Loosdrecht speler Tallart die de 1-2 binnen schoot. Waterwijk leek van slag en Loosdrecht kwam steeds beter in de wedstrijd en maakte in de 68e minuut dan ook de 1-3. De Almeerders waren niet van plan om zich naar de slachtbank te laten leiden en kwamen sterk terug en scoorde dan ook de “aansluiter”:2-3.

Loosdrecht werd nu teruggedrongen en de gelijkmaker hing in de lucht maar ver in blessuretijd wisten de gasten alsnog een vierde treffer te scoren en bleef Waterwijk uiteindelijk met een kater achter. Hierdoor blijft Waterwijk op 10 punten staan uit evenzoveel wedstrijden.