Twee Almeerders aangehouden na inbraak van juwelier in Bunschoten-Spakenburg

Maandagochtend 10 april tegen 4.30 uur is ingebroken bij Juweliershuys Jansen aan de Kerkstraat in Bunschoten-Spakenburg.

De dieven gingen ervandoor op een scooter. De politie zette de achtervolging in en kon al snel 25-jarig en een 29-jarige man uit Almere aanhouden. Op camerabeelden werd gezien dat er twee personen in het pand waren. Bij aankomst van de politie reden de twee mannen weg op een scooter met in hun hand grote tassen.

Na een achtervolging trof de politie de mannen aan in een steeg. Eén man werd direct aangehouden, de andere verdachte zette het op een lopen. Met behulp van de politiehelikopter werd de tweede verdachte snel gevonden, en ook hij werd in de kraag gevat. Bij de verdachten werden de tassen met buit aangetroffen, evenals inbraakgereedschap.

Foto AS Media

Geschreven door