Ex prof Darl Douglas nieuwe voorzitter Forza Almere.

Ex-Prof speler Darl Douglas die gespeeld heeft bij o.a Ajax, FC Utrecht,Maritimo Funchal (por) en Heracles Almelo is onlangs tijdens de algemene ledenvergadering van Forza gekozen tot nieuwe voorzitter van Forza Almere. Het bestuur is trots een ex prof als voorzitter te hebben en dat het zijn vruchten af zal werpen zal duidelijk zijn.

Niet vreemd bij de club.

Douglas heeft de afgelopen 2 jaar de functie van technisch directeur bekleed binnen de club. Ernesto Romano (oud voorzitter)heeft een stapje terug gedaan als vice voorzitter. Forza Almere wil de komende jaren graag met meerdere teams op een hoger niveau spelen en daar blijven. De eerste tekenen zijn al zichtbaar. Aankomend seizoen is er een nieuw J023 team dat in de vierde divisie gaat spelen en voor de zaterdag 1 is onlangs Gary Bouwmeester van ASC Waterwijk overgekomen.

Internationaal duel.

A.s Zondag 28 mei zal er een internationale wedstrijd worden gespeeld tussen de spaanse 4e divisionist Peregrino’s en de J023 van Forza Almere. Forza Almere nodigt eenieder uit om onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijd bij te komen wonen die begint om 12.00 uur. 

Een mooie gelegenheid om de club beter te leren kennen en kennis te maken met spelers die hun sporen in het voetbal al verdiend hebben.

Archieffoto: Darl Douglas in actie toen hij nog als speler actief was.

Geschreven door