Spannende wedstrijden voor Almeerse voetbalclubs

De competitie nadert het einde en de laatste loodjes wegen meestal het zwaarst. Nog twee speelronden te gaan en is de spanning volop te snijden. Zaterdag 20 Mei a.s. staan er weer mooie duels gepland voor de zaterdag voetballers in Almere. Zo kan Waterwijk nog de 2e periode winnen en krijgt Buitenboys een moeilijke middag tegen EDO(U). FC Almere moet nog een punt halen om definitief veilig te zijn en ziet het er voor Forza Almere niet goed uit en kan morgen het doek weleens vallen.

Hieronder het programma:

2B:  ASC Waterwijk  –  Desto      14:30

       SC Buitenboys  –  EDO (U)  14:30

3C: FC Almere  –  Hercules         14:30

4D: Forza Almere–Eemnes         14:30

vrouwen:

ASC Waterwijk  –  SCO HZM ‘22  14:30

Eemnes  –  Buitenboys                  14:30

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere Sport.

Geschreven door