Fietser zwaargewond bij aanrijding met bestelbus in Stad

Zaterdagmiddag omstreeks 14.40 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden aan de Hospitaaldreef in het centrum


Hierbij kwamen een fietser en een bestelbus met elkaar in botsing. Massaal zijn de hulpdiensten ingezet, waaronder het traumateam is per helikopter ingevlogen om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De traumahelikopter is onderweg naar de locatie van het incident afbesteld. De brandweer werd ingezet, maar hoefde alleen wat hand- en spandiensten uit te voeren.

Het ambulancepersoneel is ingezet om medische hulp te verlenen aan de betrokkenen. Eén persoon werd op eventuele verwonding gecontroleerd door het ambulancepersoneel en werd uiteindelijk zwaargewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto AS Media

Geschreven door