Almeerse trainers zijn niet ontevreden over nieuwe indelingen.

De trainers van de Almeerse amateurclubs Waterwijk en Buitenboys zijn niet ontevreden over de nieuwe indeling in de 2e klasse A. Vorig seizoen was men ingedeeld in 2B. Het is altijd weer een verrassing in welke afdeling je geplaatst wordt, laten de trainers weten. De trainer van Waterwijk en Buitenboys geven hun mening over de indeling en de selecties.

Prijzen.

ASC Waterwijk trainer Ryan Smart, ” We krijgen te maken met clubs met een mooie historie en dat SC Buitenboys zich gehandhaafd heeft is ook mooi want dat geeft hopelijk twee mooie derby ‘ s te zien. Na de promotie/degradatie regeling zegt de indeling mij niet zoveel. We gaan uit van onze eigen krachten en willen komend seizoen alles eruit halen en meedoen voor de prijzen “.

Uitdaging.

SC Buitenboys trainer Dennis Verwer vindt het een mooie uitdaging deze competitie en  dat er weer twee derby‘s gepland staan lijkt hem ook lekker, “Dit zijn toch altijd wel beladen wedstrijden met de nodige emotie maar ook duels met hele mooie momenten”. Verder heeft de trainer het voor een groot deel op de rit met wel een sterk verjongd elftal waarin de spelers uit het team 0-23 doorgeschoven zijn. “ Er zitten best wel weer sterke ploegen in deze afdeling maar onze selectie ziet er ook goed uit en we hebben veel vertrouwen in deze competitie, de trainer is zeer tevreden is over zijn spelersgroep en wil de weg vervolgen waar men in de competitie mee geëindigd zijn”.

Positieve berichten dus uit Almere-Buiten en zal het straks weer een spannende competitie worden.

Later de overige clubs met hun mening over het komende seizoen.

Geschreven door