Almere City sluit eerste oefenduel met winst af

De eerste winst is binnen voor de ploeg van Alex Pastoor,de kersverse debutant van de Eredivisie kwam goed voor de dag en zegevierde met 3-0 over Blau-Weiss Lohne.

De eerste goal in dit duel werd door Blau-Weiss Lohne zelf gemaakt. Een aanval van City werd uiteindelijk via een speler van de tegenpartij gemaakt. Almere City had vanaf het begin het betere spel en was men ook herhaaldelijk voor het doel van de tegenstander te vinden. De gasten probeerden wel gevaarlijk te worden maar de Almeerse ploeg gaf maar weinig weg.Na een half uur spel kwam Almere City op 2-0 toen José Pascual fraai afrondde en de voorsprong verdubbelde. 

Ander team.

Na de rust een ander Almere City waarin andere spelers zich ook konden profileren. Almere hield ook nu het betere van het spel en wist uiteindelijk ook nog een derde treffer te produceren, La Parra wist de doelman van de gasten te verschalken. Hier bleef het bij en had Almere City de eerste oefenwedstrijd afgewerkt met een goed resultaat.

Geschreven door