Flevoburen opent wc’s voor gehandicapten

Flevoburen stelt in samenwerking met de gemeente Almere zijn toiletvoorzieningen open. Dankzij deze samenwerking kunnen mensen met een beperking nu gebruikmaken van de toegankelijke toiletvoorzieningen van Flevoburen in Almere Centrum.

De instelling bevindt zich in het gebouw van het Flevoziekenhuis, aan de kant van het Weerwater. 

De toiletvoorziening van Flevoburen, Centrum voor geriatrische revalidatie van Zorggroep Almere, bevat onder andere een tillift, een douchebrancard en de mogelijkheid om een kind of volwassen persoon te verzorgen. De samenwerking tussen Flevoburen en de gemeente Almere is een belangrijke stap naar het toegankelijker maken van Almere.

Wie een handicap heeft en gebruik wil maken van de toiletvoorziening, kan langskomen aan de Meeresteinkade 1 in Stad. Tijdens kantoortijden is er iemand bij de balie om je te ontvangen, buiten kantoortijden kun je aanbellen. Gebruik van het toilet is kosteloos.

Geschreven door