Nieuwe Technisch commisie voor ASC Waterwijk 

Na zo’n tien jaar 100% onvermoeibare inzet als Hoofd Jeugdopleiding heeft Emiel van Gemert  aangegeven dat hij zich weer wil focussen op zijn rol als trainer. In het komende seizoen is hij dan ook de trainer van de JO14. Sebastiaan Steur gaat na een vruchtbare periode als bestuurslid TC en Hoofd Jeugdopleiding ook een stapje terug doen en zich richten op het assistent trainerschap van de JO17 (naast Roy de Vries). 

Een gemis.

Wij zullen beide heren missen op de plek die zij op onnavolgbare wijze hebben ingevuld. Mede dankzij de inzet van beiden is Waterwijk zo ver gekomen als waar wij nu staan. Het bestuur is op zoek gegaan naar vervanging en is verheugd te melden dat er kundige vervanging is gevonden in de persoon van Patrick Post (TC lid bestuur), Yaerl Tevreden (HJO bovenbouw) en Joël Schaken (HJO Onderbouw). Daarnaast blijft Jimmy Bisschop  opgelijnd staan als HJO breedtesport om het team compleet te maken.

Foto: Emiel van Gemert gaat zich focussen op zijn rol als trainer.

Geschreven door