Almeers Kamerlid Partij voor de Dieren per direct opgestapt

Het Kamerlid voor de Partij door de Dieren Leonie Vestering uit Almere verlaat per direct de politiek.  In het slot van een debat in de Tweede Kamer zei ze dat ze erg geraakt is door de recente gebeurtenissen in haar partij.

“Ik ken de Partij voor de Dieren als een geweldige groep mensen die samen onbevreesd strijden voor hen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Onze stem hiervoor is meer dan ooit nodig, Maar die stem gaat steeds meer verloren in een interne strijd”, zei ze volgens de NOS aan het einde van het debat.

Het voormalige raadslid in Almere vindt dat ze vanwege het tumult in haar partij niet verder kan met haar strijd. Ze nam in 2021 afscheid van de gemeenteraad van Almere en was dat jaar kandidaat voor de Tweede Kamer.

Geschreven door