SC Buitenboys en Sporting Almere uitgebekerd, Forza Almere door!

Het is SC Buitenboys niet gelukt om verder te gaan in de beker. Het team van Dennis Verwer moest haar meerdere erkennen in Valleivogels en verloor met 0-3. Voor de rust stonden de Almeerders al op een 0-2 achterstand. Volgens coach Verwer was de organisatie ver weg en was men niet scherp genoeg in de duels.Geen beker vervolg dus voor Buitenboys, maar  hopelijk hersteld men zich komende week en kan men het eerste competitieduel tegen en bij het Amsterdamsche AFC beter voor de dag komen.

Sporting Almere overkwam hetzelfde, de ploeg wist geen potten te breken en werd ook uit het bekertoernooi geknikkerd. Tegenstander Eemboys was zaterdag met 5-2 veel te sterk voor de ploeg uit Almere.Bij Sporting is nog veel werk aan de winkel om a.s. zaterdag weer sterk aan de start te verschijnen als men voor de competitie bij AFC IJburg op bezoek moet.
Forza Almere deed het beter in de beker en won al haar wedstrijden. Het laatste bekerduel tegen VOP werd ook met duidelijke cijfers gewonnen en eindigde in 1-4. Komende zaterdag begint Forza op eigen veld tegen ASV Blauw Wit aan de competitie.

Geschreven door