LEGO-week in Casa Casla

Tijdens de herfstvakantie hoef je je niet te vervelen. In Casa Casla is er 25 t/m 29 oktober LEGO-week! Elke dag kun je gratis aan iets deelnemen.

25 t/m 29 OKTOBER – “LEGO EXPO
De mooiste bouwwerken van de beste Almeerse LEGO bouwers zijn te zien bij Casa Casla. Van imposante gebouwen, de Floriade maquette, bewegende insecten tot aan mico bouwsels en grappige dieren. De expo is te zien van 25 t/m 29 oktober van 10.00 tot 17.00. Entree is gratis!

25 t/m 29 OKTOBER – “LEGO TECHNIC RACES” 
Kom langs bij Casa Casla en race met één van de LEGO TECHNIC raceauto’s en zet een super snelle tijd neer. Aan het eind van de week wordt de snelste tijd beloond met een LEGO TECHNIC set! Je kunt racen van 25 t/m 29 oktober van 10.00 tot 17.00. Tip: je kunt zo vaak racen als je wil dus kom zo vaak als je kunt. Deelname is gratis!

25 OKTOBER “LEGO MINDSTORM” 
Leeftijd 8+ 13.00-15.00 uur
Altijd al een LEGO robot willen bouwen, programmeren en laten bewegen? Dit is je kans! Samen met een groepje bouw je verschillende robots. Deelname is gratis maar er is beperkt plek, dus meld je snel aan! Deelname is gratis! Mail naar kasper@casacasla.nl om je aan te melden.

26 OKTOBER “HORTUS MAQUETTE TOELICHTING”
13.00-15.00 uur Ria van Dijk van de Gemeente Almere geeft een toelichting op de LEGO maquette van de toekomstige wijk Hortus in het “Floriade gebied”. Bekijk de maquette, bouw zelf een boom en geef die een plekje op de maquette.

27 OKTOBER – “LEGO SERIOUS PLAY”
Deze workshop richt zich op volwassenen en is in de avond. Aanvang 20.00 uur. Entree is gratis! LEGO is niet alleen voor kinderen! Met deze Serious Play workshop maak je kennis met hoe o.a. het bedrijfsleven baat kan hebben met het inzetten van LEGO als “probleemoplosser”. Deelname is gratis maar er is beperkt plek, dus meld je snel aan! Mail naar kasper@casacasla.nl om je aan te melden Deelname is gratis!

29 OKTOBER – “LEGO BINGO” Deze bingo is voor ALLE leeftijden!
Sluit de herfstvakantie af bij Casa Casla met een LEGO Bingo met, je raadt het al, alleen maar LEGO prijzen. LEGO MASTERS Ed en Kasper presenteren deze bingo! De bingo begint om 13.00 dus wees op tijd. Deelname is gratis!

Geschreven door