Almere Lokaal voortaan te zien bij Omroep Almere

Almere Lokaal verzorgt wekelijks videobeelden van sportevenementen in Almere. De makers, Richard Pardijs en Ron Paulussen, gaan met camera en microfoon langs de velden en in de sporthallen.

Vanaf nu zijn de beelden te zien op de site van Omroep Almere. Het is een waardevolle aanvulling op de berichten die de omroep al publiceert over de eerste vrouwen- en mannenteams van de Almeerse voetbalclubs. De beelden zijn te zien op de homepage onder ‘sport uit Almere’.

Het nieuwste videobericht is te bekijken aan de rechterzijde van de homepage en alle berichten zijn ondergebracht onder het menu Video en dan Almere Lokaal. De makers van Omroep Almere zijn blij met deze uitbreiding die veel laat zien van het plaatselijke sportleven.

Geschreven door