FC Almere laat punten liggen tegen FC Purmerend

Na een goede reeks is het FC Almere in de derde klasse niet gelukt om drie punten mee te nemen naar Almere. Het werd uiteindelijk 2-0 voor de thuisclub, maar veel schade gezien de ranglijst liepen de Almeerders niet op.

Stevig voetbal

Trainer Augustijn concludeerde na afloop dat een puntenverdeling de juiste uitslag had moeten zijn. Zijn ploeg speelde niet als de week ervoor en de tegenstander kenmerkte zich door stevige mannen die de mouwen wel even op wilde stropen wat dan ook gebeurde. FC Almere had hier best wel moeite mee en liet zich herhaaldelijk afbluffen door de Noord Hollandse ploeg.  Door wat blessures kon de formatie van Augustijn niet op zijn sterkst uitkomen maar dat mocht geen reden zijn om hier de punten achter te laten.  Wel had Almere het meeste balbezit maar doordat het tempo veel te laag was kon men de tegenstander niet echt verrassen. Er waren wel wat kansen, maar de precisie ontbrak ook  bij de Almeerders.

Bekerwedstrijd

Komende dinsdag werkt men nog een bekerwedstrijd af bij en tegen FC Breukelen. De aanvang is 20:00 uur. A.s zaterdag heeft men geen competitie verplichtingen en is men vrij door een oneven aantal clubs in deze afdeling.

Foto Arno van As: Moment uit de wedstrijd: Purmerend- FC Almere.

Geschreven door