SC Buitenboys trainer Dennis Verwer: Een zure en onnodige nederlaag!

In de zaterdag tweede klasse heeft SC Buitenboys in eigen huis geen drie punten kunnen overhouden in het duel met Always Forward. Het team van Dennis Verwer speelde goed en had ook de beste kansen. Uiteindelijk wisten de gasten toch de winnende treffer te scoren en stond Buitenboys met lege handen.

snelle goal

Buitenboys begon uitstekend aan dit duel en binnen 4 minuten had men al gescoord, na een mooie aanval wist Ky-mani Soe-Agnie de score te openen voor de Almeerders.: 1-0. De gasten stelden hier niet zoveel tegenover en was Buitenboys duidelijk de bovenliggende partij. Door niet tot scoren te komen deed Buitenboys zichzelf veel tekort in het restant van de eerste helft.

controle kwijt

Na de pauze was het spel van de thuisclub een stuk slordiger en kregen de gasten meer vat op het duel. Buitenboys raakte de controle kwijt en gaf de tegenstander te veel ruimte. In minuut 80 scoorden zij dan ook de gelijkmaker, een vrije schop verdween direct in het doel: 1-1. Hierna ging Buitenboys nog op zoek naar de winnende treffer maar deze viel aan de andere kant, uit een hoekschop wisten de gasten tot scoren te komen: 1-2. In de slotfase probeerde Buitenboys nog langszij te komen maar dat lukte uiteindelijk niet meer en leed men zeker gezien de eerste helft een onnodige nederlaag.

Komende zaterdag is de kans om zich te herstellen als men bij Wartburgia op bezoek gaat.