Slagerij Verhoef viert 100-jarig bestaan | Video

Afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag vierde de familie Verhoef het honderd jarig bestaan van Slagerij Verhoef.

Wat ooit begon als een kleine onderneming in Amsterdam is uitgegroeid tot een gerenommeerde slagerij in Almere Haven. Het succesverhaal begon in 1923, toen de opa van Cor Verhoef de slagerij oprichtte. Sindsdien heeft het bedrijf verschillende generaties doorstaan en is het straks aan de zoons van Cor en Adri de zaak voort te zetten.

Een rijke geschiedenis

In 1923 startte de opa van Cor Verhoef met zijn eigen slagerij in Amsterdam. Met vakmanschap en passie voor het vak wist hij al snel een trouwe klantenkring op te bouwen. Zijn zoon nam later het stokje van zijn vader over. Toen diens zoon (Cor) de zaak overnam verhuisde de slagerij met de familie in 1986 naar Almere Haven. Sindsdien heeft Slagerij Verhoef zich gevestigd als een begrip in het centrum van Almere Haven. Hun motto is ” Wereld beroemd in heel Almere ”

De volgende generatie

Met trots kunnen ze zeggen dat hun zoons klaar staan om het familiebedrijf voort te zetten. Gerwin, de oudste zoon, staat regelmatig achter het hakblok en is een ware vakman als het aankomt op vleesbereidingen. Van ambachtelijke worsten tot mals vlees afkomstig van speciale mest boeren, Gerwin zorgt ervoor dat de klanten altijd kunnen genieten van hoogwaardige vleesproducten.

Martijn, de tweede zoon, heeft zijn eigen specialiteit. Hij is verantwoordelijk voor de maaltijdenkant van Slagerij Verhoef. Met zijn creatieve geest en passie voor koken weet hij overheerlijke maaltijden, salades en sauzen te bereiden. Hiermee biedt de slagerij niet alleen vers vlees aan, maar ook smaakvolle gerechten die het leven net wat makkelijker maken voor drukke gezinnen en werkende mensen.

Een vertrouwd adres in Almere Haven

Slagerij Verhoef is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Almere. Als een van de oudste ondernemingen in het centrum hebben ze door de jaren heen een trouwe klantenkring opgebouwd. Mensen weten dat ze bij Slagerij Verhoef terecht kunnen voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service.

Naast het leveren van topkwaliteit vlees en heerlijke maaltijden staat Slagerij Verhoef ook bekend om hun betrokkenheid bij de gemeenschap. Ze ondersteunen lokale initiatieven en evenementen en dragen zo bij aan een levendig Almere Haven.

De toekomst

Met het honderd jarig bestaan achter de rug kijkt Slagerij Verhoef vol vertrouwen naar de toekomst. De viering van dit jubileum markeert niet alleen een mijlpaal, maar ook een nieuwe fase voor het bedrijf. Cor’s zoons zijn vastberaden om de slagerij verder te laten groeien en de traditie van vakmanschap voort te zetten.

Slagerij Verhoef blijft zich richten op het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende service aan hun klanten. Met Gerwin achter het hakblok en Martijn in de keuken kunnen klanten altijd rekenen op vers vlees en smaakvolle maaltijden.

Als u op zoek bent naar kwaliteitsvlees of heerlijke maaltijden, breng dan zeker een bezoek aan Slagerij Verhoef in Almere Haven. U zult verwelkomd worden door een enthousiast team dat klaar staat om u te helpen en adviseren.

Gefeliciteerd Slagerij Verhoef met deze mijlpaal en veel succes voor de komende jaren!

Geschreven door