Beleef de magie van kerst bij het Queer Winter Ball

Op vrijdag 22 december organiseren Winter Pride Almere en poppodium de Meester het allereerste ‘Queer Winter Ball’! Dit wordt hét winterfeest voor de LHBTIQ+ community en iedereen die een warm hart heeft voor inclusiviteit en diversiteit.

Trek je meest sprankelende outfit aan en bereid je voor op een avond vol vreugde, muziek en de meest betoverende sfeer die je je maar kunt voorstellen. Laat je zorgen buiten de deur en stap binnen in een wereld waar iedereen zich welkom voelt.

Laat je betoveren door een adembenemende kerstshow gepresenteerd door de fantastische drag queen Niki Today, waarna je de nacht wegdanst op de opzwepende beats van DJ Femmetastic en je je onderdompelt in de kerst videomappings van VJ Aneko. Of je nu queer bent of niet, dit wordt een onvergetelijke viering vol warmte, diversiteit en feestvreugde. Mis dit bruisende kerstfeest niet en kom de prachtige kerstsfeer beleven!

Locatie: De Meester Almere

Rentmeesterstraat 2, 1315 JS Almere

20.00-1.00 uur

Toegang: € 6,50

Tickets: https://demeesteralmere.stager.co/web/tickets/111281233

Geschreven door