FC Almere Herenteam pakt 1e plaats in het Wintercup toernooi.

De heren van de zaterdag 1 van FC Almere hebben op de afsluitende dag van de Wintercup 2023 de 1e plaats behaald. Na enerverende wedstrijden wist men als beste te eindigen, het doelsaldo van het team uit Almere-Haven was even beter dan van Buitenboys.

In een bomvolle Sporthal Waterwijk werd er op het jaarlijks terugkerende evenement gestreden tussen de Almeerse voetbalverenigingen. Het werden leuke wedstrijden met mooie acties.

Onderuit

De start van de avond was overigens niet voor FC Almere, in de openingswedstrijd van het herentoernooi ging de ploeg van hoofdtrainer Sandor Augustijn nipt ten onder tegen Forza Almere, 1-0. Een stuk beter ging het in de wedstrijden daarna, achtereenvolgens werd er twee keer gewonnen van Waterwijk en Forza Almere. De finales van de avond werden dus gespeeld in een tweeluik tegen SC Buitenboys. Beide ploegen wisten een wedstrijd, die in een format van 13 minuten werd gespeeld, met 1-0 te winnen waardoor beide ploegen met 12 punten de avond werden afgesloten. FC Almere had daarentegen een beter doelsaldo verworven in de eerdere wedstrijden en kon zo het feestje van de overwinning vieren.

Perfecte organisatie

Wij feliciteren de mannen van FC Almere zaterdag 1 met dit mooie succes op de valreep van 2023 en danken iedereen voor de support deze avond. FC Almere was met een flinke supportersschare aanwezig in Sporthal Waterwijk. Ook danken wij de organisatie van de Wintercup 2023 voor de uitnodiging en de organisatie van dit mooie toernooi. 

Complimenten uiteraard voor de organisatie die alles weer tot in de puntjes geregeld had.

Geschreven door