Sandor Augustijn: Enorme eer om bij DWS aan de slag te gaan!

Nadat trainer/coach Sandor Augustijn opstapte bij het Almeerse Sporting Almere heeft de enthousiaste trainer voor komend seizoen een nieuwe club gevonden. Augustijn wordt assistent-trainer bij de Amsterdamsche club DWS dat in de zondag tweede klasse uitkomt, en gaat hij op dinsdag en donderdag de trainingen verzorgen, zondags zal hij hoofdtrainer Patrick van Leeuwen ook assisteren bij de wedstrijden. 

Verder gaat hij nauw samenwerken met de coach van 023. Sandor Augustijn krijgt de kans om jeugdspelers beter te maken en dan voor een goede doorstroming te zorgen naar de A-selectie. 

Groot verleden

Sandor Augustijn over zijn nieuwe club: “Ik ben  al aardig wat jaren hoofdtrainer geweest van diverse clubs o.a. AS’80 en FC Almere.  DWS is natuurlijk een hele mooie club met een groot verleden waar menig bekend voetballer destijds heeft gespeeld. Ik vind het dan ook een eer om hier aan de slag te gaan. Een heerlijke uitdaging waar ik me volledig voor zal inzetten, en het werken met hoofdtrainer Patrick van Leeuwen lijkt mij heerlijk,in die korte tijd dat wij elkaar kennen  klikt het uitstekend wat alleen maar goed is voor iedereen binnen de selectie. Ik zal mijn meerwaarde als trainer proberen over te brengen aan de groep, wat ik tot nu toe weet is het een fantastische groep met veel kwaliteiten. Nou daar wil ik graag voor gaan en meewerken aan een mooi seizoen”.

Fenix Trophy

“ Verder is het mooi dat DWS mee gaat doen aan een internationale competitie genaamd de Fenix Trophy en gaat spelen met clubs uit Manchester ,Milaan en Warschau. Dit zijn natuurlijk de kersen op de taart! Ook weer een mooie uitdaging en die ga ik zeker niet uit de weg” :aldus Sandor Augustijn die al staat te trappelen om aan de slag te gaan en dat gaat heel snel gebeuren. 

Mooie vooruitzichten dus voor Sandor Augustijn en wensen we hem veel plezier in zijn nieuwe uitdaging en hopen dat zijn ervaring en gedrevenheid voor DWS goed van pas zal komen.

Geschreven door