Grand Café Matinee in Almere Buiten

Grand Café Matinee in het cultuurhuis Buiten.

Met Grand Café Matinee op de zondagmiddag brengen ze een paar uurtjes gezelligheid. De ingrediënten zijn een voorstelling zijn;

Beleef de Magie van Kerst met Grand Café Matinee!
Deze decembereditie nodigen we je uit voor een onvergetelijke kerstervaring met Grand Café Matinee. Na het succes van hun vorige optreden begin dit jaar, keert TOP Almere terug met een programma vol met de mooiste en leukste kerstsongs en bijna vergeten melodieën uit de gouden jaren ’50, ’60 en ’70. Na het concert van TOP Almere is het weer heerlijk dansen op de muziek van Round & Around Vinyl!

TOP Almere
TOP staat voor Theater Ontwikkeling en Performance en bestaat sinds september 2014. TOP theaterproducties maakt muziektheatervoorstellingen met amateurs (liefhebbers.)

We zijn een professionele organisatie met als doel jeugdige en volwassen liefhebbers van zang, acteren en dans de gelegenheid te geven om zich te ontwikkelen op het gebied van muziektheater, in de breedste zin van het woord.

Round & Around VinylAntoine van Round & Around Vinyl draait niet zomaar de leukste platen, hij brengt o.a. de ”70 en ’80 tot leven met zijn muziekkeuze! Dus haal je dansschoenen maar tevoorschijn en bereid je voor op een swingend feestje. Of je nu lekker wilt meezingen of jezelf wilt verliezen in het ritme, Antoine zorgt ervoor dat je helemaal in de sfeer komt.

Adres

Cultuurhuis Almere Buiten locatie II
Baltimoreplein 112
Ingang naast de bibliotheek (Erfgoedhuis), 3e etage
1334 KA Almere

Datum en tijd
Zondag 17 december 2023
14.00 uur – zaal open
14.30 uur – aanvang
17.00 uur – einde

Kosten voor bezoekers
€ 7,50 via Eventbrite
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-grand-cafe-matinee-774178527817?aff=oddtdtcreator

Beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar.

Georganiseerd door
Cultuurhuis Almere Buiten

Geschreven door