Almeerse clubs bereiden zich voor op tweede competitiehelft

De winterstop zit er bijna op voor de amateurclubs en kan men komende zaterdag weer flink aan de bak. Diverse clubs speelden vriendschappelijk of gingen even op trainingskamp om goed voorbereid te zijn op de eerstvolgende wedstrijden.

Winst

ASC Waterwijk speelde een oefenduel bij NITA in Nieuwer Ter Aar. De ploeg van trainer Ryan Smart wist deze wedstrijd met 2-3 in winst om te zetten en was Tim Klaasen-Bos de man die tweemaal het net wist te vinden voor zijn team. Bij vlagen waren er mooie momenten in dit duel en speelden beide teams volop de aanval.

Oefenderby

Een paar dagen eerder werkte FC Almere op eigen veld een oefenduel af tegen stadgenoot Buitenboys, de ploeg uit Almere-Buiten won dit duel met 2-4. FC Almere had voor het weekend een trainingskamp belegd in Egmond en wil de basis leggen voor de eerstvolgende wedstrijd tegen DWS. De overige clubs plannen een extra training om straks fit aan de start te verschijnen.

archieffoto: Tim Klaasen-Bos sterk aan de bal en is zijn directe tegenstander te snel af.

Hieronder een interview met Tim Klaasen-Bos van Waterwijk.

Geschreven door