Nieuwe bibliotheek wordt centrum van podcastwereld

De Nieuwe Bibliotheek in Almere Stad is 25 januari een dag lang het centrum van de Podcastwereld tijdens het Seminar Podcast voor het mbo/hbo.

De meest succesvolle podcasters van Nederland komen uitleggen waarom het onderwijs veel meer zou kunnen doen met podcast. Studenten zitten namelijk meer met oortjes in de oren dan met hun neus in de boeken. En daar kunnen onderwijsprofessionals en studenten van profiteren. Het motto: leren door te luisteren.
Podcast wordt steeds populairder en is voor veel jongeren de manier om kennis tot zich te nemen tijdens het reizen, sporten of koken. Ook voor bibliotheken biedt dit mogelijkheden; door te luisteren kunnen jongeren meer gaan lezen.

Het seminar wordt gepresenteerd door Rudy Nicola. Bekijk het hele complete programma en meld je gratis aan via www.podcast-academy.nl.

Geschreven door