ASC Waterwijk wint overtuigend bij Monnickendam

In de zaterdag tweede klasse A heeft Waterwijk haar plicht gedaan om bij te blijven in de top van deze afdeling. De ploeg van trainer Ryan Smart waren veruit de betere ploeg en bekroonde dat dan ook met vier treffers.

Snelle goal

De Almeerders scoorden al snel in de wedstrijd, een goed opgezette aanval via Plettenberg en Willemars werd netjes afgerond door Tim Klaasen-Bos. Niet veel later had het ook 0-2 kunnen zijn maar een stiftbal van Douwe Willemars belandde op de lat. Op het middenveld was een mooie rol weggelegd voor Daniel Ozdemerici die dit uitstekend in vulde. Voor de rust werd er niet meer gescoord.

Hattrick Klaasen-Bos

In het tweede bedrijf was het snel 0-2 door weer Tim Klaasen-Bos na een assist van Kai van Essen. De thuisclub had geluk dat men toch nog de 1-2 maakte en leek de strijd weer open en kreeg men ook nog een kans op de 2-2 maar Waterwijk-goalie Surainy Carolus redde bekwaam.Verder kwam Monnickendam niet en was het Waterwijk dat de wedstrijd in het slot gooide  en kon Lesley Vlieger de 1-3 scoren. Waterwijk bleef veruit de betere ploeg en maakte Klaasen-Bos ook nog zijn derde treffer van de wedstrijd: 1-4.

Tevreden trainer

Waterwijk blijft goed meedoen in 2A, men staat slechts vier punten achter op koploper Jong Holland dat met 1-2 verloor van HBOK dat nu tweede staat op de ranglijst. Waterwijk-trainer Ryan Smart was uiterst tevreden over zijn ploeg die zeer geconcentreerd speelde. De eerstvolgende wedstrijd speelt Waterwijk op eigen veld tegen OSV.

foto: Tim Klaasen-Bos scoorde tegen Monnickendam een hattrick voor zijn ploeg.

Geschreven door