FC Almere blijft  bij winst op AMVJ  goed meedoen in de zaterdag derde klasse B 

Voor de ploeg van Almere-trainer Sandor Augustijn wordt het zaterdag tegen AMVJ een wedstrijd van groot belang. Mocht Almere de winst in Almere houden staat het team er goed voor en doet de FC zeker mee voor de prijzen.

Vorige week was het bij Marken een doelpuntrijk duel en trokken de Almeerders uiteindelijk aan het langste eind. Tegen AMVJ wordt het een ander verhaal, deze ploeg laat doorgaans goed voetbal zien maar verloor vorige week met 1-3 van Buitenveldert. Belangrijk duel voor de ploeg uit Almere-Haven. De ploeg ziet de wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

Pittige tegenstander

In 2A krijgt ASC Waterwijk in een uitwedstrijd te maken met vv Monnickendam, deze ploeg speelt wisselvallig maar is op eigen veld bijna niet te verslaan. Zaak voor Waterwijk om tegen deze tegenstander geconcentreerd te zijn en de kansen in deze wedstrijd te benutten.

Verrassing

SC Buitenboys heeft een thuiswedstrijd en krijgt bezoek van AFC, dat niet draait zoals verwacht , maar ook hier zal Buitenboys vanaf het begin alert moeten zijn om niet verrast te worden.. De ploeg van trainer Dennis Verwer zit er momenteel lekker in en wil dit graag vasthouden.

In 5C gaat Forza Almere op bezoek bij het Amsterdamse Blauw-Wit. De Almeerders lieten zich vorige week verrassen door stadgenoot Sporting Almere. Hopelijk zet zich bij Forza snel een herstel in want weer puntverlies helpt de ploeg niet om snel weer een klasse hoger te gaan spelen.

Sporting Almere speelt zaterdag een thuiswedstrijd tegen koploper IJburg. Of de Almeerders nu weer kunnen verrassen gaan we zien. IJburg is een goede ploeg en daar weet Forza alles van want zij verloren eerder van deze ploeg.

Verder speelt Waterwijk vrouwen op eigen veld een wedstrijd tegen SVO HZM, terwijl Buitenboys vrouwen op bezoek gaat bij sv Ouderkerk.

Later meer over deze wedstrijden op Omroep Almere Sport.

Geschreven door