Kaartverkoop ‘SILO 8’ Vis à Vis begonnen

De kaartverkoop van SILO 8 van Vis à Vis is 5 februari begonnen. SILO 8 is een zinderend theater spektakel vol humor, verrassing en ontroering. In deze voorstelling van Vis à Vis neemt de kracht van de herinnering het op tegen de harteloze efficiëntie maatschappij.  De kaarten zijn te koop via https://visavis.nl/silo8/#calendar

We nemen een kijkje in het jaar 2060, waar niemand veilig is in het verzorgingstehuis van de toekomst ‘SILO 8’. Met de Memory-delete machine wist dr. Wolff de herinneringen van de ouderen. Haar motto luidt: “de afwezigheid van herinneringen, betekent een toename van levensgeluk en dus een rustige, oude dag.” Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De bewoners van SILO 8 blijken veerkrachtiger dan gedacht en verzetten zich op inventieve wijze tegen de naderende onwetendheid.

SILO 8 trok in seizoen 2010/2011 meer dan 50.000 bezoekers en werd door zowel bezoekers als de pers bejubeld. Op veler verzoek brengen we in 2024 SILO 8 opnieuw op de planken. 

“Met SILO 8 heeft Theatergezelschap Vis à Vis het openluchttheater bol doen staan van het soort zinderende actie dat normaal alleen in films is te zien.” – de Volkskrant 

Praktische informatie

Locatie: Vis à Vis, Almeerderstrand

Speeldata: Speelperiode 30 mei t/m 30 juni.

Speeldagen: Woensdag t/m zondag.

Aanvangstijden voorstelling: woensdag t/m zaterdag: 20:30 uur, zondag: 15:00 uur.

Het theaterlandje is geopend: woensdag t/m zaterdag: vanaf 18:00 uur. zondag: vanaf 13:30 uur.

 Duur voorstelling: Circa 1 uur en 45 minuten.

Leeftijd: De minimum leeftijd is 8 jaar (kinderen onder de 8 jaar worden niet toegelaten). 

Toegankelijkheid: Toegankelijk voor mensen met een beperking (als je een mailtje stuurt naar kaartverkoop@visavis.nl helpen we je verder en reserveren we een plekje).

Op 9 juni organiseert Vis à Vis een speciale Kidsproof inleiding voor kinderen en hun begeleiders.

Foto: Theatergezelschap-Vis-a-Vis (Foto: Kimberley Vonk)

Geschreven door