Sporting Almere pakt volle winst en draait uitstekend mee in vijfde klasse

In de zaterdag 5e klasse C heeft Sporting Almere in de uitwedstrijd bij ‘t Gooi een knappe 2-5 overwinning behaald. De ploeg van trainer Tareq El Magied kon niet geheel compleet uitkomen door diverse blessures. Dit weerhield het team niet om goed te scoren deze middag.

Slecht veld

Na de goede prestaties van de laatste weken wilde men deze reeks natuurlijk voortzetten. Het veld nodigde deze middag niet uit om er een goede wedstrijd van te maken maar Sporting ging daar deze middag het beste mee om. Sporting opende de score door Stafhano Argimon die goed afrondde:0-1 Niet veel later viel ook de tweede goal en nu was Abdel Bouazati de maker en leek het er goed uit te gaan zien voor de Almeerders.Uiteindelijk gebeurde dat ook en scoorde Argimon zijn tweede goal en na een knal op de paal van Hamed Ahmed was het Renzo van Jaarsveld die de 0-4 scoorde. Toch wist de thuisclub de 1-4 te scoren na een slordigheid bij Sporting. Toch wist Renzo van Jaarsveld nog voor de rust de stand op te voeren naar 1-5.

Rommelig

De tweede helft was rommelig en er was vaak wat meningsverschil tussen scheidsrechter en grensrechters. Verder waren er nog wel wat kansen maar Sporting kwam niet meer aan scoren toe terwijl de tegenstander uit een klutsbal nog wel een tweede goal maakte. De 2-5 uitslag was verdiend en blijft Sporting meedoen in de subtop van deze afdeling.

Komende wedstrijd ontvangt men Zuidoost United, en hoopt de Sporting-coach weer over een complete selectie te beschikken.