Zaden Deel- en Ruilmarkt in Almere

Met het vooruitzicht op het aanstaande zaaiseizoen nodigt Groene Buur Almere alle groenliefhebbers uit voor een Zaden Deel- en Ruilmarkt op zaterdag 17 februari. Van 10:00 tot 14:00 uur verwelkomt Bruis, gelegen aan het C.v. Eesterenplein 257, iedereen die zijn liefde voor vaste planten, bloemen, éénjarigen en groenten wil delen en uitwisselen.

Voor velen herkenbaar: je hebt zoveel zaden verzameld dat je ze onmogelijk allemaal zelf kunt gebruiken. Op deze markt krijg je de kans om ze te delen met andere enthousiaste tuiniers. Laten we samen zorgen voor een kleurrijk en gevarieerd Almere dit komende voorjaar. Alle zaden worden geruild of gedeeld, en er zijn geen kosten aan verbonden.

Op verschillende manieren Deelnemen:

Zaden Aanbieden:
Breng de zaden vooraf naar Bruis. Dit kan van dinsdag 13 februari tot vrijdag 16 februari tussen 14:00 en 17:00 uur.
Op 17 februari kun je zaden meebrengen en ze op de tafels in Bruis plaatsen. Zorg ervoor dat de verpakking duidelijk aangeeft om welke zaden het gaat.

Zaden Ophalen:
Bezoek Bruis op zaterdag 17 februari, waar diverse zaden op tafels worden uitgestald. Kleine papieren zakjes zijn aanwezig om je zaden mee te nemen.

Voor meer informatie over de Zaden Deel- en Ruilmarkt kijk op www.groenebuuralmere.nl of neem contact op met Sacha de Ruiter, doemee@groenebuuralmere.nl, 06-14996761

Geschreven door