Aanmeldingen welkom voor nieuwe Uitmarkt

Almere beleeft dit jaar opnieuw een cultureel festival in Buiten, Haven en Stad. Tijdens twee weekenden in september wordt het Uitfestival gehouden.

Het publiek krijgt de kans te genieten van zowel gratis als betaalde voorstellingen van theater, muziek en andere kunstuitingen. Ook wordt informatie gegeven over het culturele aanbod in Almere.

Tijdens het Uitfestival laat de sector zien wat er allemaal te beleven is in de stad. Om een breed aanbod te doen, is de organisatie op zoek naar culturele instanties en organisaties die ook een bijdrage willen leveren.

Naast gevestigde culturele organisaties worden ook kleinere initiatieven en amateurverenigingen opgeroepen zich aan te melden. Beoefenaren van cabaret, film, muziek, theater, dans en exposities zijn welkom. Aanmelden kan tot 31 mei via www.uitfestivalalmere.nl

Geschreven door