Flevoziekenhuis in top 5 best gewaardeerde ziekenhuizen

Het Flevoziekenhuis is uitgeroepen tot één van de 5 best gewaardeerde ziekenhuizen in de ZorgKaartNederland TOP 2023. Deze top 5 is bepaald aan de hand van de waarderingen van patiënten op ZorgKaartNederland in 2023. Het thema is dit jaar ‘Samen Beslissen’.

Op 5 maart namen Marc Seelen, lid van de raad van bestuur en Marchien van Baal, gynaecoloog, de waardering in ontvangst van medewerkers van de Patiëntenfederatie Nederland.

 Marc Seelen; “Wij zijn ontzettend trots op deze waardering van onze patiënten. Het is een mooie erkenning voor de zorg waar onze medewerkers zich dagelijks voor inzetten.” Marchien van Baal vult aan: “Samen Beslissen is een belangrijk speerpunt in het Flevoziekenhuis. Het betekent voor ons dat we met oprechte aandacht en het stellen van vragen zorg bieden die is afgestemd op de persoonlijke situatie en mogelijkheden van onze patiënten.”

 Het Flevoziekenhuis is onder meer beoordeeld op ‘luisteren’, ‘uitleg’, ‘informatieverstrekking’ en ‘bejegening’ in de categorie kleinere ziekenhuizen.

(Foto: aangeleverd)

Geschreven door