Straatroof bij Middenhof in Haven

In de vroege ochtend van zondag 10 maart werd gepoogd om vier personen onder dreiging van een wapen op de Middenhof in Haven te beroven van hun spullen.

Rond 05.15 uur zijn twee mannen en twee vrouwen onderweg naar een woning aan de Middenhof. Wanneer ze daar aankomen met de auto zien ze iemand buiten op de trap zitten. En direct daarna komen er nog twee mannen aanlopen. De drie mannen bedreigen vervolgens de twee mannen en twee vrouwen. Ze eisen geld, maar dit krijgen ze niet. Hierna gaan ze er rennend vandoor. Na de poging beroving wordt meteen de politie gebeld. Er is nog gezocht in de omgeving naar de daders, maar ze weten helaas te ontkomen.

Er is een buurtonderzoek ingesteld en zijn camera-beelden veiliggesteld. Deze beroving heeft veel impact op de slachtoffers. Ze hebben angstige momenten doorstaan. Eén van de vrouwelijke slachtoffer was zo geschrokken, dat ze flauw viel. Gelukkig is er verder niemand gewond geraakt

(Foto: archieffoto Omroep Almere)

Geschreven door