Winst dames FC Almere na rumoerig duel

Op sportpark de Marken heeft het damesteam van FC Almere een 5-1 winst behaalt op de dames van Cobu Boys. In een matig en rumoerig duel speelden beide ploegen een matig potje voetbal.

Na een goede eerste helft van Almere wisten de dames drie keer tot scoren te komen en leek een grote uitslag tot de mogelijkheden. Cobu Boys wilde Almere wel onder druk zetten maar slaagde daar voor de rust niet in en scoorde dan ook niet.

Tegentreffer

Na de rust eenzelfde spelbeeld maar Cobu Boys wist wel de 3-1 te scoren en leek een 3-2 ook in de maak maar dat gebeurde echter niet. Hierna pakte Almere de draad weer op maar het spel van voor de rust was ver te zoeken, ook de inzet en beleving van de eerste helft was ver weg. Uiteindelijk kwamen er nog wel twee treffers bij en werd het toch nog een ruime overwinning van 5-1. Volgens de trainer was ondanks de winst het toch een wedstrijd om snel te vergeten en zich komende week te richten op het voetbal wat we van deze ploeg gewend zijn. FC Almere bezet nu de derde plek op de ranglijst met een wedstrijd minder gespeeld dan de nummers twee en vier.

Komende wedstrijd speelt men om 16:00 uur op eigen veld tegen stadgenoot Buitenboys.

foto: Trainer Hans van Loen (l) zag zijn team ruim winnen van Cobu Boys.

Geschreven door