Regenboogmaaltijd nu ook in Almere

Op 12 april is de eerste regenboogmaaltijd in het Boegbeeld in Almere. Deze gezellige maaltijd voor LHBTI mensen is al veel jaren een succes in Lelystad. De maaltijd is voor iedereen, of je nu lesbisch, homo, bi, trans, intersekse, queer, aseksueel of hetero bent. Iedereen is welkom.

De vrijwilligers van het Boegbeeld starten om 16:00 uur met koken en je bent van harte welkom om een handje mee te helpen in de keuken of bij het uitserveren. Maar je kan ook alleen komen eten. De maaltijd wordt om 18:00 uur geserveerd en het programma duurt tot 20:00 uur.

Voorkomen en bestrijden van discriminatie in Flevoland

Bureau Gelijke Behandeling Flevoland (BGBF) organiseert deze gezellige bijeenkomst al veel jaren met succes in Lelystad en nu ook voor het eerst in Almere. BGBF is een onafhankelijke instelling die zich inzet voor het voorkomen en bestrijden van discriminatie op alle gronden. Ze bieden ondersteuning aan elke inwoner of organisatie in Flevoland die te maken heeft met discriminatie of hier vragen over heeft. De activiteiten omvatten educatie, preventie, en bewustwordingsinitiatieven die gericht zijn op het bevorderen van inclusie en empowerment.

Kom je ook?

Meld je dan aan via stage1@bureaugelijkebehandeling.nl
Vermeld hierbij je naam, met hoeveel mensen je komt en of je naast een lekker hapje eten ook komt helpen met het klaarmaken.

Datum:             12 april 2024
Locatie:             Het Boegbeeld, Prozastraat 121, Almere
Tijdstip:            16:00 uur koken. 18:00 uur maaltijd
Kosten:             € 12,50 (exclusief drankjes)

Geschreven door